Techniek workshop voor BBL leerlingen

Op vrijdag 13 december was het dan eindelijk zo ver: wij mochten jongeren enthousiast maken over het vak ventilatietechniek! De workshop werd bijgewoond door BBL leerlingen aan de opleiding Eerste Monteur van Gilde Opleidingen Roermond. Deze leerlingen hadden net het blok ventilatietechniek achter de rug, en kregen de kans tijdens de workshop hun opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Inhoud workshop

Onder het genot van een stukje Limburgse vlaai en een kopje koffie hebben de leerlingen allereerst een korte presentatie mogen aanschouwen over het belang van mechanische ventilatie. Hierna was het tijd voor het praktijk gedeelte. De leerlingen werden door de uitvoerder opgewacht bij de ‘bouw’ in het magazijn van Rodrie. Met de tekeningen in de hand én de helm op zijn de leerlingen aan de slag gegaan. De materialen werden verzameld en op basis van de tekeningen hebben zij geprobeerd de onderdelen zo goed mogelijk te monteren. Na het monteren is de installatie ook ingeregeld met ondersteuning van onze monteurs.

Evaluatie

De workshop is onder andere opgesteld om de leerlingen te enthousiasmeren over het vak ventilatietechniek. Ook het stukje bewustwording creëren over het belang van mechanische ventilatie is naar voren gekomen. Het zou helemaal geweldig zijn als deze leerlingen dusdanig enthousiast geworden zijn dat zij naar aanleiding van de workshop in de ventilatietechniek willen gaan werken.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een workshop? Of ben je benieuwd naar onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

(0) 88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×