Project Prunusplantsoen beoordeeld met een 8,3!

Monteur Hans Swinkels werkt al ruim 6 jaar voor ComfortServices, maar dit was één van de mooiste projecten die hij ooit heeft mogen doen. Want, zo zegt Hans: tevreden bewoners en een tevreden klant, daar doen wij het voor!

Gedurende het renovatieproject, dat wij voor Woonvisie in samenwerking met Renson, Martinu en de Knaapen Groep hebben mogen realiseren, hebben wij het mechanisch ventilatie systeem in de flat een flinke upgrade gegeven. Zo meet en schakelt de mechanische ventilatie op het CO2 gehalte in de appartementen, waarop de door ons gemonteerde drukgeregelde ventielen en dakventilatoren te allen tijde zorg dragen voor de juiste hoeveelheid luchtverversing. Ook hebben wij de bestaande ventilatiekanalen gereinigd, waarbij alle oude vervuiling verwijderd is. In de oude situatie draaide de dakventilatoren constant en waren niet regelbaar. Nu kunnen bewoners naar eigen wens zelf de ventilatie (bij)regelen, bijvoorbeeld wanneer er gekookt of gedoucht wordt. In deze gevallen kunnen ze de capaciteit tijdelijk verhogen waardoor er een goede luchtkwaliteit in het appartement behouden blijft.

Verhogen bewonerscomfort Prunusplantsoen met een glimlach

In 2,5 maand tijd zijn er maar liefst 168 appartementen gerenoveerd om het energieverbruik te verminderen en het comfort te vergroten. Het contact met het projectteam verliep vlot en vlekkeloos door de strakke planning, de goede communicatie onderling en het hebben van dezelfde medewerkers op de werkvloer. Maar, ook het contact met de bewoners is fantastisch verlopen: zo werden er voorafgaand aan de werkzaamheden brieven uitgedeeld en opgehangen in de liften om bewoners te informeren en herinneren aan de werkzaamheden die er gepland stonden. Ook werd er bij elke bewoner een uitgebreide uitleg gegeven over het vernieuwde mechanisch ventilatiesysteem.

De klantervaring werd dan ook als volgt omschreven: “Zo’n project zonder aannemer was nieuw, dus spannend. Maar we hebben het als zeer prettig ervaren. Geruisloos stil, precies zoals alle projecten zouden mogen gaan! Fijne monteurs en tevreden bewoners”.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

(0) 88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×