Over Interduct

Interduct heeft heel veel verstand van ventilatie. Elke situatie vraagt om zijn eigen installatie en zijn eigen ventilatie. Interduct bedenkt een uitgekiende oplossing. Elke keer weer.

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Samenwerking is één van de belangrijkste waarden van Interduct. Samenwerking met onze opdrachtgevers. Samenwerking met de eindgebruikers van onze producten en installaties. Dit alles om een project soepel te realiseren en voor een jarenlang genot van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Samenwerking met onze leveranciers over productinnovatie en verbetering van onze processen. En last but not least samenwerking tussen de Interduct bedrijven. Wij realiseren ons als geen ander dat de combinatie van kennis en talent binnen onze bedrijven leiden tot realisatie van onze ambitie om iedereen een gezond en comfortabel binnenklimaat te gunnen. In Nederland en België zijn we al aardig op weg.

Merkonafhankelijk

Was het ventilatielandschap een aantal jaren geleden nog erg overzichtelijk. Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer. Tenzij ventilatie je core business is en luchttechnische specialisten dag in dag uit met niets anders bezig zijn dan met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Wij denken dan ook met een gerust hart te kunnen claimen dat wij in dat bos de beste boom voor u uitzoeken. Voor ieder budget, de beste oplossing. En niet alleen om te voldoen aan steeds strenger wordende regelgeving. Vooral ook om voor u en uw klant een gezond en comfortabel binnenklimaat te verzorgen.

Lerende organisatie

Leren en ontwikkelen. Een andere belangrijke drijver achter het gedrag van onze mensen. Binnen Interduct zijn we voortdurend op zoek naar het voorkomen van handelingen waar onze klanten niet voor willen betalen. Ook dagen we onszelf uit om processen zo in te richten dat ze de motivatie van het team vergroten. Gemakkelijker, sneller en slimmer. Een belangrijke (voor)waarde hiervoor is autonomie. Oprecht en eerlijk luisteren en ruimte geven voor eigen oplossingen. Ieder team binnen Interduct ontwikkelt in zijn eigen tempo. Wij willen een omgeving zijn waar talenten, voorkeuren en ervaring van mensen maximaal benut worden om als team en als individu te blijven leren. Onze medewerkers als ambassadeur van Interduct en schone en gezonde lucht.

Ventilatie aanleg, onderhoud en vervanging

Om onze claim om iedereen een gezond en comfortabel binnenklimaat te gunnen waar te maken, bieden wij alles op het gebied van lucht. Montage kan niet zonder ontwerp en producten. En een luchttechnische installatie doet niet blijvend wat het hoort te doen zonder regelmatig onderhoud. De combinatie van al deze diensten versterkt door de Interduct waarden samenwerking, autonomie en ontwikkelen, leidt ertoe dat we echt in staat zijn om de krachten te bundelen in het belang van onze klanten en hun eindgebruikers. Als toonaangevende speler op het gebied van ventilatie dagen wij dan ook vooral onszelf uit om tot steeds betere oplossingen te komen.

Wij hebben passie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Interduct zorgt voor:

De gezonde woonkamer, de frisse slaapkamer, de badkamer zonder aanslag.

Het kantoor waar medewerkers dag in, dag uit het beste uit zichzelf halen.

De schoolklas waar tientallen kinderen de hele dag vertoeven.

Het nieuwbouwproject dat vraagt om het slimste ontwerp.

Interduct over haar medewerkers

Mensen werken graag bij Interduct. Omdat we hun talenten, kennis en ervaring maximaal benutten. Omdat ze als team en als individu de kans krijgen om te leren en het beste uit zichzelf te halen. En omdat ze de klant centraal mogen stellen.

Werk gezond, werk comfortabel

Lucht is onzichtbaar, maar cruciaal voor de manier waarop mensen functioneren. Goede luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat ontstaat niet vanzelf.

Lucht moet stromen. Iedereen verdient een plek waar de lucht ververst wordt. Interduct zorgt voor verse lucht op elke plek in elke ruimte. Zodat mensen zich prettig en comfortabel voelen, in alle rust en stilte kunnen bewegen, en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Klanten over Interduct

Bedrijfsnaam

Fijne samenwerking

Flexibel en meedenkend, dat zijn de woorden waarmee ik de samenwerking zou willen omschrijven. De snelle levering is ook een groot pluspunt!

Bedrijfsnaam

Advies op maat

De levering van de producten die ik nodig heb gaat altijd erg snel. Het personeel is erg behulpzaam en is kundig genoeg om passend advies te kunnen geven in verschillende situaties.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

(0) 88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×