(Online) Marketeer

Interduct groep zoekt een marketeer. Heb jij een passie voor marketing en wil jij een organisatie helpen waar (online) marketing nog in de kinderschoenen staat? Wil jij aan de wieg kan staan van een (online) ontwikkeling die onze branche op haar grondvesten laat schudden? Ben jij iemand die mee wil bouwen aan onze droom om een duurzaam gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen mogelijk te maken? En herken jij je in onze kernwaarden vertrouwen, respect , autonomie, ontwikkeling en samenwerking? Neem dan contact met ons op.
 

Wie zijn wij

Interduct is de specialist voor ventilatie. Met onze bedrijven in Nederland en België ontwerpen, leveren, monteren, inspecteren en onderhouden we ventilatiesystemen in woningen, scholen, ziekenhuizen, kantoren etc. Wij werken vooral voor grote aansprekende aannemers, installateurs en woningcorporaties.

Je werkt vanuit ons kantoor in Ittervoort in een open en informele sfeer. Samen met de directie van de groep bepaal jij de marsroute op het gebied van (online) marketing.  Wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei van onze mensen. Ook jou gaan we uitdagen je grenzen stap voor stap te verleggen.

 

Hoe vul jij het team aan?

Als marketeer zullen we je vragen de marketing discipline binnen Interduct echt op de kaart te gaan zetten. Dat doe je samen met ons online marketing bureau en natuurlijk de collega’s in onze teams. Maken van content voor onze online uitingen, het bewaken van de contentkalender en huisstijl zijn onderwerpen die jou aandacht gaan vragen. En natuurlijk dagen we jou uit om met voorstellen te komen hoe we onze droom zo goed mogelijk kunnen communiceren en online kunnen laden.

 

Wat verwachten we van jou?

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Passie voor het creëren van (online) content;
  • Affiniteit met en passie voor social media;
  • Een actieve en resultaatgerichte houding;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Heb je nog vragen over deze functie of over Interduct, neem dan gerust contact op met Ivo Hanssen bereikbaar via telefoonnummer 06 53 70 65 42 of mail i.hanssen@interduct.nl

Meer informatie over Interduct vind je op Facebook en LinkedIn