Werken bij ons

Het is aangenaam werken met collega’s die gewaardeerd worden om hun kennis, kunde en ervaring en die zelfstandig beslissingen durven nemen. Ben jij ook zo iemand die zichzelf elke dag wil verbeteren en het klanten naar de zin wil maken?

Administrateur

Velegro | standplaats: Oudewater


Medewerker administratie en planning

ComfortServices | standplaats: Ittervoort


Monteur 

Bemar | standplaats: Ittervoort


Tekenaar

Bemar | standplaats: Ittervoort


Werkvoorbereider

Bemar | standplaats: Ittervoort


Productiemedewerker

Interduct Products | standplaats: Ittervoort

Onze werknemers aan het woord

“Service met een hoofdletter S. Mensen helpen. Dat vind ik mooi. Daar krijg ik alle ruimte voor bij ComfortServices. Voor de klanten ben ik een soort vertrouwenspersoon. Niks is teveel gevraagd. Ik doe alles in het belang van de klant. Klanten waarderen dat enorm. Ik word regelmatig gevraagd als adviseur op het gebied van ventilatie en om het proces van ketensamenwerking (weer) op gang te brengen. Partijen als de BAM en woningbouwcorporaties hebben het vertrouwen dat ik dat regel. Niet voor niets waren we in 2015 finalist voor de Chain Supply Award.”

Rogér Keijsers – directeur Comfortservices

“Klanten komen steeds vaker bij ons, omdat we uniek zijn. Wat de klant moeilijk of eigenlijk nergens kan krijgen, dat leveren wij. Zelfs vaak op korte termijn. Als het binnen de mogelijkheden ligt, breng ik graag wensen in vervulling. Liefst nog meer, door mee te denken met de klant. Dat wij een stuk in de markt kunnen bieden, waar anderen niet aan kunnen voldoen, daar ben ik heel trots op.”

Ron Konings – Interduct Products

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar staat er op dit moment geen passende vacature open die op jouw wensen aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie! Vul jouw gegevens in en upload jouw CV. Zodra wij een passende functie hebben, nemen wij contact met je op!

 

Stuur je open sollicitatie