Projecten

Al tientallen jaren voeren wij projecten uit – van groot tot klein, van nieuwbouw tot renovatie, van productie tot installatie. Het doel is altijd hetzelfde: het creëren van een optimaal binnenklimaat in woningen, kantoren of scholen. Maar projecten zijn nooit hetzelfde: daarom bedenken wij telkens weer de juiste passende oplossing. Maatwerk voor elk project, voor elke opdrachtgever, voor elke klant.

Altijd kwaliteit

Voor elk budget

Gedreven mensen die meedenken

Van installatie tot onderhoud

De volgende bedrijven zetten zich in voor projecten

Bemar
Bemar (Ittervoort) is een proactieve partner in woningnieuwbouw, landelijk actief en gespecialiseerd in ketensamenwerking met aannemers.

Megaduct
Megaduct (Loosdrecht) doet woningnieuwbouw, met name in Midden-Nederland en blinkt uit in een servicegerichte houding en en samenwerking met partners van andere installatiedisciplines.

VentKlima
VentKlima (Zwolle) VentKlima doet woningnieuwbouw plus (kleine en middelgrote) utiliteitsbouw in met name het oosten en noorden van ons land. Veel actief voor installateurs en ontwikkelende aannemers. Bij VentKlima houden ze van een eigentijdse, eigenwijze aanpak.

Comfort Services
Comfort Services (Ittervoort) werkt aan renovatieprojecten in bewoonde toestand, voornamelijk in partnerships met aannemers. Gespecialiseerd in ketensamenwerking, uitblinker in oplossings- en servicegericht denken.

Terug naar overzicht