Meer weten? Neem contact met ons op!

Ventilatiesysteem voor uw kantoor

Het is bewezen: een aangenaam en gezond binnenmilieu heeft een positieve invloed op de productiviteit van werknemers. Medewerkers voelen zich vitaler en productiever in een gebouw met voldoende frisse lucht.

Wanneer u op zoek bent naar een ventilatiesysteem voor uw kantoor, school of ander bedrijfspand, bent u bij Interduct aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van luchtsystemen en bieden verschillende ventilatieoplossingen.

We inventariseren uw wensen en leveren en installeren een ventilatiesysteem dat past bij uw kantoor.

Ventilatiesysteem op kantoor voor een beter binnenklimaat

Klagen uw medewerkers over de lucht op kantoor of is het ziekteverzuim de laatste tijd flink toegenomen? Een slechte ventilatie kan hiervan de oorzaak zijn. Door de hoge concentraties stoffen, gassen en dampen, kan de luchtkwaliteit op kantoor (ongemerkt) slecht zijn.

Om de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers te waarborgen, is het van belang dat vervuilde lucht naar buiten kan. Een slecht binnenklimaat kan namelijk leiden tot hoofdpijn, luchtwegproblemen en concentratieproblemen.

Interduct adviseert daarom om een goed werkend ventilatiesysteem in uw kantoor te installeren of om uw huidige kantoorventilatie te vervangen indien deze slecht functioneert.

Kantoorventilatie door Interduct

Interduct zet zich in voor een gezond en comfortabel woon- en werkklimaat. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van ventilatie.

Of het nu om een kantoor met één ruimte gaat of om een compleet ziekenhuis, Interduct heeft voor elke toepassing een passende oplossing. Van luchtkanalen tot complete ventilatiesystemen met warmteterugwinning (WTW).

Door het monteren van de juiste kantoorventilatie zorgen wij ervoor dat de luchtkwaliteit in uw gebouw verbetert. Hierbij besteden onze ervaren monteurs de uiterste zorg aan de montage. Want goede ventilatie staat of valt met de montage. Uiteraard nemen we het inregelen van uw ventilatiesysteem ook voor onze rekening.

De voordelen van Interduct

Kiest u ervoor om uw kantoorventilatie door ons te laten monteren, dan bent u verzekerd van uitstekende service en kwaliteit.

Interduct biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Vakbekwame, Nederlandssprekende monteurs
  • Merkonafhankelijk, dus alleen het juiste ventilatiesysteem voor uw kantoor
  • Montage conform alle wettelijke vereisten
  • Kwaliteit voor de juiste prijs
  • Het ontzien van het milieu is voor ons vanzelfsprekend

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een ventilatiesysteem op uw kantoor? Neem direct contact op. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Bekijk alle diensten

Waarom Interduct?

  • Van luchtkanaal tot luchttechnische installatie
  • Nederlands sprekende vakmensen
  • Een goede kwaliteit voor de juiste prijs
  • De monteur als ambassadeur

Laten we kennis maken:

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs. Uiteraard ontvangen wij u, indien gewenst, graag op een van onze locaties.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

(0) 88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×