Meer weten? Neem contact met ons op!

Ventilatiesysteem service, reiniging en onderhoud

Een goed werkend ventilatiesysteem is van wezenlijk belang voor uw gezondheid en comfort. Na verloop van tijd gaan storingen in het ventilatiesysteem of slecht onderhoud uw gezondheid en comfort parten spelen. Door vervuiling van het ventilatiesysteem zal ook het energieverbruik toenemen. Al met al reden genoeg om storingen snel te verhelpen, het ventilatiesysteem regelmatig te laten reinigen en onderhoud te laten uitvoeren. Ook groen onderhoud behoort tot de mogelijkheden. Door middel van probiotica wordt het ventilatiesysteem dan gereinigd en behandeld.  Wij zijn actief in de woningbouw, utiliteit en industrie.

Specialisten in onderhoud

Onze zelf opgeleide service- en onderhoudsmonteurs zijn gespecialiseerd in verhelpen van storingen en uitvoeren van onderhoud aan ventilatiesystemen.  Service met de hoofdletter “S”. Voortdurende “in house” scholing en training bij onze leveranciers zorgen ervoor dat zij als ventilatiespecialisten altijd de juiste kennis paraat hebben. Bovendien beschikken zij over de modernste apparatuur en nieuwste inzichten in reinigingsmethoden.

Reiniging en onderhoud

Lees meer over onze diensten op het gebied van onderhoud en reiniging:

Meer weten?

Heeft u een storing aan uw ventilatiesysteem? Of heeft u advies nodig over reinigen en onderhoud van uw luchtkanalen en ventilatiesysteem? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle diensten

Waarom Interduct?

  • Kracht door samenwerking
  • Merkonafhankelijk
  • Lerende organisatie
  • Alles op het gebied van lucht

Laten we kennis maken:

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs. Uiteraard ontvangen wij u, indien gewenst, graag op een van onze locaties.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

(0) 88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×