Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk ventilatie producten

Om de klant van A tot Z te kunnen ontzorgen, beschikt Interduct tevens over haar eigen productiefaciliteiten. Dagelijks werken hier gemotiveerde vakmensen om producten van topkwaliteit te produceren. Deze producten gaan van de standaard dakkappen, roosters, luchtkanalen of instortkanalen tot aan speciale producten op maat.

Ook voor spoedbestellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken tijd bij u geleverd wordt.

Maatwerk nodig?

Voor al uw maatwerk dakkappen, regelkleppen, kleppenregisters, dempers, plakplaten etc. bent u bij ons aan het juiste adres. In welke vorm, kleur of materiaal u wenst, wij zorgen ervoor dat het juiste product, op de juiste plaats, in de juiste kwaliteit en tegen een scherpe prijs geleverd wordt.

Graag helpen wij u met het ontwerp en realisatie van het benodigde product. Vraag nu een offerte aan!

Bekijk alle diensten

Waarom Interduct?

  • Wij gaan verder waar anderen ophouden
  • Spoed en specials
  • Maatwerk
  • Landelijk actief

Laten we kennis maken:

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs. Uiteraard ontvangen wij u, indien gewenst, graag op een van onze locaties.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

(0) 88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×