Meer weten? Neem contact met ons op!

Leveren producten en Maatwerk

Ons landelijk werkende team van specialisten staat u graag met raad en daad bij om u te ontzorgen. Hier praat u nog echt met mensen die verstand hebben van luchttechniek en alles wat daarbij hoort. Zij hebben de back-up van een zeer breed assortiment ventilatieproducten en ruime voorraden. Bovendien beschikken wij over eigen productie waar een groep gemotiveerde vakmensen maatwerk kunnen leveren. Interduct gaat verder waar anderen ophouden.

Eigen productie

Het juiste product, op de juiste plaats, in de juiste kwaliteit en tegen een faire prijs. En ook nog de mogelijkheid om maatwerk te laten maken met korte levertijden. Voor al uw ventilatiecomponenten, rondwerk, instort en rechthoekige kanalen. Ook voor al uw maatwerk dakkappen, regelkleppen, kleppenregisters, dempers, plakplaten etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk nodig?

Graag helpen wij u met het ontwerp en realisatie van het benodigde product. Vraag nu een offerte aan!

Bekijk alle diensten

Waarom Interduct?

  • Wij gaan verder waar anderen ophouden
  • Uitgebreid assortiment
  • Ruime voorraden
  • Landelijk werkend

Laten we kennis maken:

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs. Uiteraard ontvangen wij u, indien gewenst, graag op een van onze locaties.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

+31(0)88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×