Meer weten? Neem contact met ons op!

Ventilatieadvies en ontwerp

Een gezond en comfortabel binnenklimaat vraagt om goede ventilatie. Ook de eisen die worden gesteld aan het ventilatiesysteem worden steeds strenger. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om u te adviseren over ventilatieproducten en manieren van monteren. Ook kunt u bij onze engineers terecht voor een volledig ontwerp van uw ventilatiesysteem. Voor woningbouw en utiliteit, voor nieuwbouw en renovatie.

Goed advies en ontwerp

Interduct zet zelf opgeleide en getrainde mensen in voor het ontwerpen van uw ventilatiesysteem. Jarenlange ervaring en weten wat er te koop is, zijn de ingrediënten voor een goed advies en ontwerp. Wij zijn merkonafhankelijk en kiezen voor u de beste oplossing. Uw wenst, wij adviseren en ontwerpen! Want een ventilatiesysteem moet niet alleen voldoen aan de eisen van het bouwbesluit. Het moet vooral stil, energiezuinig, gemakkelijk in gebruik en goed te onderhouden zijn.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Vrijblijvend natuurlijk. Wij komen graag naar u toe. Vanzelfsprekend ontvangen wij u ook graag op een van onze locaties.

Bekijk alle diensten

Waarom Interduct?

  • Jarenlange ervaring
  • Merkonafhankelijk
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • Met de eindgebruiker voor ogen

Laten we kennis maken:

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs. Uiteraard ontvangen wij u, indien gewenst, graag op een van onze locaties.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op:

(0) 88 134 30 00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×