InVent, uw meedenkende ventilatiespecialist

Ventilatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een gezond en comfortabel binnenklimaat is uitermate belangrijk, daarom leggen wij onze lat zeer hoog. Wij hebben de ambitie om aan de hoge eisen van de consument op dit gebied te voldoen. Dit begint al bij het voorontwerp, waar wij meedenken met u als klant. Een correcte en snelle opvolging, goede communicatie en een uitstekende uitvoering zorgen ervoor dat wij al meer dan 35 jaar meedraaien in het vak.

Wij  realiseerden al duizenden ventilatieprojecten over heel België. Dit met materialen van diverse producenten voor  zowel installaties van ventilatiesystemen alsook dampkap-en rookgasafvoeren en dit in zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen. Bovendien staan wij ook ter uwer beschikking voor de na-service, onderhoud en pechverhelping omdat wij klantenservice hoog in het vaandel dragen.

InVent is geregistreerd installateur ventilatie en werkt volgens de wettelijke norm D50-001 en EPB. Wij zijn lid van de Confederatie Bouw, VCA*-gecertifieerd, versie 2008 5.1.

Vanaf heden zijn wij “erkend verslaggever ventilatiespecialist”

InVent is onderdeel van 

Bezoekadres:
IZ Hoogveld – Vriesenrot 26
B-9200 Dendermonde (BE)

BTW nummer:
BE0413486452

InVent aan het werk